Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt, Clemens J. Setz

Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt Cartea Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt, Clemens J. Setz face parte din colecția Globus a Editurii Univers.
Trebuie să recunosc faptul că m-am așteptat la altceva atunci când am primit această carte. M-am așteptat să citesc un roman, dar atunci când am răsfoit-o, am realizat că este vorba despre mai multe povestiri scurte – povestiri în care majoritatea personajele se comportă ciudat, iar situațiile pe care sunt puși să le depășească sunt bizare.
Fiind vorba de povestiri scurte, am citit romanul pe sărite. Și doar povestirile care m-au atras încă de la prima frază. Nu le-am citit pe toate și nu în ordinea în care au fost scrise în paginile cărții.
Dintre toate povestirile citite (mai mut de jumătate din această carte), sunt unele care mi-au plăcut pentru că au fost simple, altele au reușit să mă intrige și mă facă curioasă abia după ce s-a terminat, iar restul m-au lăsat fără cuvinte, neștiind cum să reacționez.
Cartea nu este rea, dar așa cum am spus, m-am așteptat la altceva. Poate că a fost un moment nepotrivit pentru lectura acestei cărți. M-a surprins total, nefiind neobișnuită cu genul acesta de carte. A fost un început și a fost confirmarea că trebuie să mă apuc să citesc mai multă ficțiune.
Fiind vorba de povestiri se citește foarte ușor și se termină foarte repede :). O noutate pentru mine, o noutate care mi-a stârnit curiozitatea.
Această carte poate fi cumpărată de aici. Mulțumesc Editurii Univers pentru această a doua carte oferită spre recenzie.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.