La limită, Diana Farca

Am citit această minunată carte acum ceva timp. De atunci și până acum nu s-a schimbat nimic. Emoțiile, imaginile și povestea sunt intacte, iar cuvintele nu vor să-mi părăsească interiorul, nu vor să se exteriorizeze și să se așeze frumos pe nicăieri.
La limita, Diana Farca este o carte despre viață, rătăcire, puterea imensă, regăsire, unitate, bunătate, dăruire, înțelegere, ajutor, adevărată cunoaștere, prețuire, învățare și răsplată.
Mi-a plăcut mult cartea, căci am citit cuvinte, am văzut imagini și am trăit intens fiecare emoție, fie întâmplare, fiecare întâmplare deschisă perfect în paginile cărții.
La limită – cartea care m-a adus mereu la limita celor mai intense emoții, ras și plâns. Emoții pe care nu le-am mai putut ține în frâu și le-am eliberat. Am râs, am plâns, am trăit. Am mai trăit o viață!
Diana are talent, are idei și știu că La limită – cartea ei e debut, este doar un început. E doar puțin din ceea ce ne-a pregătit Diana. Are prea multă iubire de pus în cuvinte și în poveștile pe care le creionează deja în tablouri speciale, în inima mei există izvorul cu povești. Și toate vor ieși la lumină și vor fi dăruite lumii.
De ce să citești cartea La limită?
Pentru că merită! Merită timpul, aprecierea, iar autoarea  Diana Farca merită toată susținerea celor care o cunosc sau o descoperă prin intermediul cărților scrise de ea.
Mulțumesc, draga mea! Mulțumesc pentru faptul că mi te-ai dăruit pe tine în nuanțele iubirii! Mulțumesc pentru faptul că ești și faci parte din viața mea!
 

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

2 februarie 2017 at 6:59 PM

felicitari laura!frumoasa prezentare!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Punct. Și acum de la capăt.

11 septembrie 2015