Nu ești niciodată singur: Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark – Editura Adevăr Divin (Brașov, 2014)

Sunt situații în care ne confruntăm cu provocări, cu greutăți, cu probleme – ce vin peste noi, fără niciun fel de preaviz, fără să ne întrebe dacă suntem pregătiți, dar știi? Greutățile nu te prind pregătit, ci te pregătesc, te ajută să evoluezi, să mai urci o treaptă, să te dezvolți personal și spiritual.

De câte ori nu te-ai simțit singur, atunci când poate ai avut cea mai mare nevoie de susținere, de o îndrumare, o vorbă bună, o sugestie – care să-ți arate calea, care să te ghideze în luarea unei decizii. Atunci te-ai simțit cel mai singur, când nimeni nu a fost alături de tine, în cele mai solicitante situații.

Dacă ți-aș spune că nu ești niciodată singur, m-ai crede? M-ai crede pe cuvânt sau te-ai gândi că-ți vorbesc frumos din cărți care vând ponturi despre fericire și prietenie? Orice ai alege să crezi, eu îți repet: Nu ești niciodată singur – afirmație pe care mi-o asum, căci am învățat asta pe propria piele, atunci când poate și eu mă simțeam singură, abandonată și neînțeleasă, fără vreun strop de putere, fără vreo idee care să-mi spună cum să fac, încotro să merg pentru a zări lumina, pentru a găsi soluția care să rezolve problema cu care mă confruntam.

Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark este o carte suavă, ca atingerea divină a unui înger, este pentru a simți prezența Divinului în fiecare cotlon din noi, în fiecare colț din afara ta, în tot și toate câte există. Este cartea care spune cel mai bine că nu suntem singuri, chiar dacă ne simțim astfel, nici măcar atunci când suntem singuri într-o ploaie infernală de dureri, gânduri și griji.

Ce sunt îngerii? Îngerii sunt ființe de lumină, sunt pline de bunătate, de puritate și iubire. Sunt cei pe care nu îi vezi, dar îi simți, sunt cei pe care-i ai alături mereu, sunt cei care te ghidează, te scot din încurcătură, te păzesc de tot ce este rău.

Avem îngeri printre noi? Răspunsul meu este DA! Avem îngeri printre noi – pe unii nu apucăm să-i vedem, dar îi simțim, iar pe alții.. îi privim în ochi, îi ținem de mână, îi îmbrățișăm, îi auzim vorbindu-ne. Pe îngerii umani, tot Divinitatea îi trimite la noi, în viața noastră. Nimic nu e întâmplător, nu e o pură coincidență, nu e aparență.

Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark spune sute de povești prin care să înțelegi că ești mereu protejat, ești mereu însoțit, ești mereu ghidat, ajutat, iubit.

Cartea de față conține 101 povești care să te inspire, să te motiveze, să te încurajeze, să te susțină, dar și să-ți răspundă la întrebarea cu privire la existența îngerilor și a unei lumi nevăzute. Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark aduce liniștea în suflet, strălucirea în ochi, iubirea în inima ta, pacea în fiecare clipă, zâmbetul pe buze, armonia în întreaga ta ființă.

De câte ori ai cerut ajutorul? De câte ori te-ai rugat pentru a o anumită situație din viața ta să se rezolve? De câte ori te-ai rugat să iei examenul sau să ajungi cu bine la destinație – pe o furtună sau pe fondul unui peisaj de gheață? Nu ai fost niciodată bolnav? Ba cred că da, iar ruga ta pentru vindecare nu a întârziat să fie spusă. De câte ori nu și-a fost teamă de rezultatul unor analize sau să mergi la medic? În care zi te-ai enervat că nu găseai loc de parcare, iar peste puțină vreme, când ai cerut ajutorul să apară exact ceea ce ai nevoie? Nu ai fost niciodată în pană de idei sau soluții? Ba da? Și nu te-ai trezit spunând cu voce tare: ”Mulțumesc mult că voi găsi soluția sau ideea care să mă scoată din impas” – atunci ai invocat ajutorul îngerilor.

De cele mai multe ori nu ai să vezi aripi de înger pe scaunul din dreapta ta, dar vei simți că un înger te-a ajutat să eviți o zonă cu accident în lanț, că un înger te-a ghidat să pui frână mai repede pentru a nu provoca un eveniment rutier neplăcut, că îngerii te-au scos dintr-o mulțime umană înainte să fii lovit.

Îngerii te ajută la examene, dar nu renunța la învățat, cu obținerea unui nou loc de muncă, într-o situație conflictuală în care ești acuzat pe nedrept, în găsirea unei locuințe sau chiar în găsirea unui obiect pierdut.

Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark este despre minuni, miracole, încredere, credință – și puterea acestor ființe de lumină la fiecare pas în viață. Este despre oameni care au trăit adevărate miracole în toată viața lor, despre motive și motivația de a crede în îngeri fără să cercetezi – crede și nu cerceta, cere ajutorul și pregătește-te să-l primești. Cere, ai credință și crede că vei primi ajutorul de care ai nevoie.

Ai trăit o situație care aparent nu avea nicio rezolvare, dar care totuși s-a rezolvat, deși tu nu știi cum a fost posibilă? Ai primit ajutor neașteptat – fără să vezi ce anume s-a petrecut, cum anume s-a întâmplat și cine a făcut asta de fapt. Minunat! Nu uita de recunoștință – pentru a fi ajutat și cu altă ocazie. Asta poate fi o poveste în care a avut loc intervenția miraculoasă a îngerilor.

Au fost zile în care ai simțit că nici nu te puteai mișca, nu puteai vorbi și parcă totul s-a oprit în loc – pentru că îngrijorarea te blocat, frica te-a făcut să nu îți poți schimba gândirea. Știi ce s-a întâmplat de ai zâmbit ore în șir, mai apoi? Exact! Un mesager divin, ți-a vorbit printr-un prieten și ți-a oferit speranța, gândul bun, care te-a liniștit, care ți-a redat încrederea că totul este bine. Nu te mira, căci mesagerii divini apar fix când este nevoie de ei, când știu că ai nevoie de ei și de mesajele transmise prin intermediul lor.

Există cazuri în care vindecările miraculoase își fac apariția, în care îngerii și Divinitatea vindecă înaintea medicilor, înaintea operațiilor, înaintea pastilelor. Am trăit multe evenimente în care am rugat Divinitatea și ființele de lumină să intervină, să opereze și să vindece. Și de fiecare dată am trăit minunile refacerii complete. În astfel de momente nu ai cum să mulțumești suficient, nu ai cuvinte pentru a exprima recunoștința pentru minunile primite în viața mea – un dar neprețuit, extrem de valoros.

Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark nu îți spune că trebuie neapărat să te rogi non-stop, ci doar să ai încredere, să ai credință, să crezi că minunile există – pentru ca ele să se poată manifesta și materializa în viața ta personală, profesională sau în oricare alt domeniu, pe toate palierele vieții tale. Rugăciunile sunt modul cum sufletul mulțumește pentru ceea ce a fost, este și va fi. Recunoștința în avans face minuni – spun asta din propria experiență. Partea bună este că rugăciunile primesc și răspuns. Răspunsurile la rugăciuni aduc liniștea, speranța, încrederea că totul va fi bine până la urmă. Răspunsurile la rugăciuni sunt de trei feluri: exact cele pe care le-am cerut, diferite de cele pe care le voiam, dar întotdeauna spre binele nostru și ”Ai răbdare” – cele în care nu se testează răbdarea și încrederea.

Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark spune 101 povești poate greu de crezut, dar asta înseamnă credința – că nu există imposibil, că totul se poate atunci când ai credință și încredere – și manifești întotdeauna acest gen de atitudine.

Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark este pentru minte, corp și suflet. Te detensionează, te face puternic, îți redă puterea de a visa, de a crede și de a merge mai departe.

Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark nu spune că nu ai voie să cazi, spune doar că te poți ridica din orice încercare – trebuie doar să vrei și să te simți încurajat dincolo de cuvinte, dincolo de prezența fizică, dincolo de ce se vede.

Mă amuză momentele în care afirmăm că nu avem nevoie de nimic. Când spunem că nu ne-a ajutat nimeni în toată viața noastră, că am muncit pentru fiecare leuț sau lucru obținut. Total de acord, dar cum ai reușit toate astea? Tot singur? Nu ai nevoie să te poți și mâine ridica din pat? Nu ai nevoie să vezi răsăritul, să auzi muzica, să privești o poză, să citești o carte? Ba ai nevoie de toate astea – și le vei primi dacă mulțumești pentru ele în mod constant. Ai de lucru și câștigi bani, dar cine te-a ajutat? Oamenii?! Da! Dar ce sunt oamenii? – îngeri întrupați, mesageri divini, îngeri umani; recitește mai sus. Și divinul nu se manifestă prin oameni?

Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark sau cum să-ți încarci bateria interioară cu energie pură, cu prospețime, cum să pompezi în ființa ta putere de a merge înainte.

Supă de pui pentru suflet. Îngeri printre noi, Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Amy Newmark a apărut la editura Adevăr Divin și poate fi achiziționată de aici.

Lectură plăcută și îngerii aproape întotdeauna!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.