Puterea Unui Singur Gand, Gay Hendricks, Debbie De Voe‎

Puterea unui singur gandDe foarte multe ori mi se intampla sa imi cumpar carti dupa titlul pe care il au. Asa s-a intamplat si cu cartea Puterea unui singur gand, Gay Hendricks, Debbie De Voe.

Cumparata fiind de ceva vreme, se afla pe lista de asteptare, iar pe mine ma astepta balansoarul, soarele si cerul senin.

Aveam nevoie de o carte care sa se citeasca repede si sa-mi ocupe cat mai frumos si util cele 2-3 ore de stat in curte. Am vazut ca are doar cateva zeci de pagini, mai exact, 94. Era perfecta ca lungime, trebuia doar sa ma „prinda”.

Si m-a prins la fix. Placandu-mi  cartile motivationale, am avut nevoie sa citesc doar prima propozitie, de pe prima pagina. Pentru cunoscatori si pasionati de carti de gen, propozitia: „Esti ceea ce gandesti”, este cel mai bun motiv sa citesti o carte – atat iti trebuie ca sa te cufunzi in lectura.

Esti ceea ce gandesti este principiul de baza al cartii. Si fie vorba intre noi, este unul din principiile mele – de asta nici nu sunt suparata prea mult timp atunci cand lucrurile nu merg prea bine in viata mea. Sunt constienta de faptul ca eu am atras tot ce traiesc si ca sunt ceea ce traiesc in acel moment al vietii mele.

Cartea Puterea unui singur gand, Gay Hendricks, Debbie De Voe este o reinterpretare a unei alte carti, Cum gandeste omul, scrisa de James Allen in limbaj victorian.

Desi are doar 94 de pagini, acesta carticica cuprinde in paginile ei, informatii valoroase pentru cei care vor sa-si schimbe gandirea.

In prima parte a cartii este reinterpretarea propriu-zisa, unde se contureaza simplu si clar faptul ca: esti ceea ce gandesti; viata, succesul si sanatatea iti este influentata de calitatea gandurile tale.

Tot aici este si metoda simpla prin care poti sa-ti tranformi visele in realitate, dar si cum anume sa-ti linistesti mintea.

Partea a doua se axeaza pe partea practica: cum sa-ti schimbi gandirea si cateva exercitii (punerea in practica a informatiilor teoretice) – baza fiind tot cartea lui J. Allen.

Partea a treia este dedicata versiunii originale a cartii de baza Cum gandeste omul pentru a citi, vedea si simti diferenta de abordare a informatiilor.

Cartea Puterea unui singur gand, Gay Hendricks, Debbie De Voe poate fi cumparatade pe Elefant.ro (click pe titlul cartii recenzate)

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.