Pasarea Spin, de Colleen Mccullough

Pasarea SpinEram copil atunci cand am auzit de filmul „Pasarea Spin”, dar pe atunci nu am am simtit nici o atractie, asa ca nu m-am uitat.
Acum vreo 2 ani (cred) am vazut reclama televizata la un ziar, care se vindea cu cartea Pasarea Spin, Colleen Mccullough. Si imediat am sunat la o doamna mea sa-mi tina un ziar si cele doua volume a renumitului roman.
Acum, dupa lectura, ma bucur ca am avut rabdare si nu am vazut filmul inainte, caci sunt sigura ca in film vor lipsi multe detalii. Da, urmeaza sa vizionez filmul.
Abia acum doua saptamani m-am incumetat sa incep primul volum. Si am citit cu sufletul la gura fiecare pagina.
Cu fiecare pagina citita, regretam ca am amanat atat de mult lectura ei, iar acum regretam ca nu ma pot opri din citit si se va termina mult prea repede.
Aspectul de caramida al cartii te va determina sa renunti la ideea de a citi cartea, dar cele cateva randuri de pe coperta IV, te vor indemna „Citeste-o! Nu stii ce ai putea sa pierzi!”.
Pierzi o lectura frumoasa, o lectura care te va acapara, iar povestea te va tine cu sufletul la gura. Te va emotiona pana la lacrimi, te va face sa tremuri, sa razi si sa plangi.
Este o poveste de iubire multipla, o poveste cu multe personaje, pe care povestea – atat de bine scrisa, te face sa-i vezi in fata ochilor, sa ii auzi povestindu-ti tie intreaga lor viata, sa-i simti si sa le simti emotiile, lacrimile, nervii si inima fiecaruia batand cu putere.
Este foarte bine evidentiata si relatia parinte-copil si relatile de familie.  Si mi-a placut si mai mult pentru faptul ca intreaga poveste nu este deloc exagerata si este credibila. Se aseamana foarte mult cu realitatea, ceea ce m-a determinat sa IUBESC aceasta poveste.
Nu imi doresc sa povestesc actiunea, vreau doar sa-ti spun ca merita sa o citesti, merita fiecare minut din timpul tau. Nu vreau sa intru in detalii, sa deconspir nimic.. pentru asa as stirbi dorinta si placerea lecturii.
Daca nu ai aceasta carte in biblioteca, poti sa o cumperi cele 2 VOLUME de aici si aici, la un pret redus.  Ai si transport gratuit oriunde in tara.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sub aceeasi stea, John Green

19 decembrie 2014