Sub aceeasi stea, John Green

V-am spus cat de mult mi-a placut cartea „Sub aceeasi stea”, John Green? Am citit-o asta vara si imi era tare greu sa ma desparte de ea. O carte care dispune deja de suficiente recenzii, pareri si clipuri, da si de un film.

Ce-as putea sa va spun? Stiu ca a fost una din cele mai contestate carti, dar si una dintre cele mai apreciate. Stiu si ca a displacut multora, dar si mai multi au apreciat enorm cartea si autorul. Stiu ca multi au citit si urmatoarele carti ale lui Green – aparute si la noi sau chiar netraduse in Romania.Sub aceeasi stea, John Green
Este cartea pe care am citit-o cu grag, dorindu-mi imediat sa vad filmul, dar si acum ma asteapta :).
Revenind la carte este genul de roman care te tine in priza, care te atrage prin poveste si cu fiecare te pagina iti trezeste curiozitatea. Este cartea care desi a fost acuzata ca vorbeste despre moarte si cancer, a reusit sa atraga adolescentii, tineri si restul persoanelor care si-au dorit sa citeasca o poveste de iubire simpla, dar completa.
Fara sa dau detalii, pot sa va spun ca este o poveste despre prietenie, iubire adevarata intre doua suflete speciale pe care boala ii apropie atat de mult incat ajung de nedespartit.
O ea bolnava, un el vindecat. O ea determinata sa lupte cu boala, un el motivat sa zambeasca. O ea fericita ca are prieteni, un el care ii cunoaste sufletul, care ii intelege nevoia de afectiunea. O ea plina de vise, un el care o ajuta sa-si implineasca cea mai arzatoare dorinta.
Sub aceeasi stea, John Green, o carte care merita timpul si atentia oricui, indiferent de varsta.
Personajele isi traiesc viata sub aceeasi stea. sub steaua iubirii.

Cartea a aparut in limba romana la Editura Trei si poate fi comandata la un pret redus de pe acest link. Ecranizarea cartii o sa o vad zilele astea :). Astazi citesc o a doua carte semnata John Green :).

Iti astept comentariile, parerii despre aceasta carte, dar si sugestiile de lectura.

Lectura placuta!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.