Tag: călătorie în lumea tuturor posibilităților

Acum ceva timp – ani lumină, am primit de la Sorina o provocare interesantă, la care eu abia acum reușesc să dau curs.
1. Să presupunem că te-ai reîncarnat şi de-a lungul timpului ai ales diferite identităţi, ce crezi că ai fost ultima dată? Ce meserie ai avut?
Nu știu în ce era/perioadă aș fi trăit, sincer. Poate într-o perioadă în care știam ce este răbdarea, cu ce se mănâncă și cum poți să te bucuri de ea. Există o așa perioadă? Sau poate am trăit într-o lume în care exista răbdarea. Pradam cursuri de răbdare, eram răbdarea întruchipată. M-a cunoscut cineva de atunci?
Cert este că acum, în prezent, răbdarea s-a cam terminat. Ei aș! Nu-i bai! Fug după ea până o prind și o mai păcălesc o dată că..e ultima oară. Ne împrietenim mereu.O dăm la pace cumva..
În ce ţară ai fi dorit să trăieşti?
În țara Bucuriei, dar și-a Fericirii. Trăiesc și acum tot acolo, cu gândul și sufletul, dar din când în când țările astea atât de dragi mie, mă alungă de pe teritoriul lor. Dar nu-i nimic, mereu mă întorc, iar ele mereu mă primesc doar cu brațele larg deschise și cu replica: ”A revenit Laura la sentimente mai bune”.
3. Dacă te-ai teleporta pentru o noapte unde ai dori să mergi şi cu cine?
Știu că te-ai aștepta ca măcar la întrebarea asta să zic despre o locație de poveste, dintr-un roman siropos, alături de chipeșul bărbat, ce emană masculinitate prin toți porii, dar nu am să fac asta. Spun doar atât: aș vrea să fiu undeva în România, alături de omul care-mi face inima să bata mai tare.
4. Dacă eşti cititor pasionat, sigur ai abilităţi „speciale”. Te-ai gândit cum ar fi dacă ai avea o şansă infimă şi să pătrunzi în mintea oamenilor pentru a le citi gândurile?
M-am gândit și.. aș vrea și nu aș vrea să pot citi gândurile cuiva despre mine. Dacă e de bine, mă bag. Dar dacă acestea sunt altfel…mai bine, mă lipsesc, nu pentru că sufăr și accept numai complimentele, ci pentru că nu aș vrea să-mi stric dispoziția în fiecare secundă. Privind lucrurile dintr-o altă perspectivă, uneori..chiar ”citesc” gândurile celor din jur, ba chiar și trăirile lor. Cel mai des ”citesc” întregul suflet al omului.
5. În cazul în care ar da norocul peste tine şi ajungi să descoperi Lampa lui Aladdin sau vreo baghetă magică, ce dorinţă ai dori să se materializeze?
Sinceră să fiu, dacă aș putea – bine că măcar pot visa, aș vrea să rog Lampa lui Aladdin, bagheta magică sau Peștișorul de Aur doar atât: să mă ajute să-mi trăiesc viața (mea)m plină de fericire, iubire și binecuvântare, alături de persoana iubită.
Sunt foarte curioasă de călătoria Ancăi Rucăreanu.
 
 
 
 
 

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

10 august 2017 at 12:20 PM

Ce întrebări misto! 🙂 Cu mare drag raspund si eu! 🙂



14 august 2017 at 8:11 PM

Laura, ma bucur ca ai reusit sa raspunzi provocarii. Cred ca ar trebui sa mai dau tonul la astfel de taguri, sunt distractive. 🙂





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu citesc atunci când...

22 august 2017